by

Sørg for, at døren lukker ordentligt – selvom den ikke er låst

Har du hoveddøren stående åben, bliver det nærmest for nemt for en indbrudstyv at komme ind i dit hjem. Mange ældre døre har dog svært ved at lukke, når de bare er lukkede, men ikke er låste. Hvis du gerne vil have en dør, hvor du er sikker på, at den ikke pludselig går op, er det vigtigt, at du har en ordentlig låsekasse

Låsekassen er den, der sidder i døren, og sørger for, at du kan låsedøren. Du kan dog også købe særlige kasser, hvor du ved at vippe håndtaget, kan sørge for, at døren er lukket forsvarligt, selvom den er ikke er låst. Det er med til at gøre, at din dør ikke pludselig blæser op, eller at den går op af en anden grund. 

Der findes mange steder på nettet, hvor du kan købe en låsekasse. Hvis du vil være sikker på at få en i en god kvalitet, bør du dog se nærmere på webshoppen laaserabatten.dk. De har en lang række forskellige former for låse og låsekasser, hvilket gør det nemt for dig at finde lige præcis den, der passer til dit behov. 

Generelt er det en god ide for dig, at du løbende udskifter låsene i dit hjem, så de passer til tidens standarder. Ældre låse er meget nemmere for tyve at bryde op. Du sikrer derfor dit hjem bedst muligt, hvis du har en nyere lås. De er sværere at bryde op, hvilket kan være en rigtig rar sikkerhed for dig at have. 

Der findes et utal af forskellige mærker inden for låsekasser. Hos laaserabatten.dk forhandler de dog kun de bedste. Det er for eksempel Ruko og Dorma, som de fleste kender som låsemærker i en meget høj kvalitet. Du kan typisk vende låsekasserne, så de passer til din dør, men det er vigtigt, at du ser, om kassen kun kan bruges i højre eller venstre side, da det er tilfældet med nogle af låsekasserne.