by

Find dine nye scenepodier hos Sunstill

Hos Sunstill finder du nogle af de bedste og mest sikre scenepodier på markedet. Ligegyldigt om du søger scenepodier til et lille rum såsom i en café eller på en bar, eller om du søger scenepodier til kulturhuse eller institutioner, så er du kommet til det rette sted. Find dine nye, robuste og funktionelle scenepodier hos Sunstill allerede i dag.

En verden af sceneudstyr

Hos Sunstill finder du også meget mere end blot robuste scenepodier. Vi har alt, hvad du skal bruge for at have showet kørende. Du derfor også sikkerhedsgodkendte gelændere, fodlister, skruer, aluben og meget mere hos os. Vi forhandler blandt andet også drejescener samt hæve-sænke scener, til dig som ønsker en scene, der lige kan give lidt ekstra til din forestilling eller koncert.

Transporter dine podier sikkert

Ofte skal mindre scenepodier ikke være stationære. Det betyder, at de både skal være nemme at opsætte og tage ned, men også at det er vigtigt at have det rette udstyr at transportere det til og fra depotrummet med. Det er også vigtigt at passe på sin krop, når man løfter podierne, så du finder også udstyr såsom løftestropper i vores sortiment. Du kan derfor finde robuste opbevaringsvogne hos Sunstill til yderst favorable priser.

Over 40 års erfaring

Hos Sunstill sælger vi stadig udstyr til scenepodier, vi har solgt for over 40 år tilbage. Det betyder altså, at vi sælger kvalitetsprodukter, der bare holder. Du kan derfor trygt investere i sceneudstyr hos os, men også trygt gribe telefonen eller gå til tasterne og kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning. Sikkerhed og kvalitet er nøgleord for os, så vi sørger for at guide dig i den helt rigtige retning.