by

4 ting du bør have i din strandtaske

Sommer og varmere dage nærmer sig. Det kalder på flere dage med grillmad, havearbejde og kolde drinks. Men det bedste af det hele er dagene ved stranden. Det føles så befriende, at kunne dybe kroppen i det brusende saltvand og suge en masse farve til sig. Derfor får du i dette indlæg en liste over en række ting, som du ikke kan være foruden i din strandtaske.

Strandtæppet

Et tæppe? Tænker du. Hvorfor er et håndklæde nu ikke godt nok? Det er det såmænd også, men det er nu rart at kunne brede sig lidt mere ud, hvilket et tæppe tillader. Og så er det oplagt at tage et håndklæde med til at tørre sig, så tæppet ikke bliver pladdervådt efter den første tur i vandet.

Badesko

Jeps, du læste rigtigt. Badesko er den ultimative life saver for dig, som ikke kan lide at træde på sten, skaller, tang mm. De er også fantastiske, hvis du er lidt kuldeskær og ikke helt synes, at vandet i Danmark er varmt nok i sommermånederne. Badesko dame kan fås i en masse fine farver.  

Solcreme

Uanset om du bare er herhjemme eller i udlandet, så er det vigtigt, at du har solcreme med i tasken. Du bør selvfølgelig også tage det på, inden du tager på stranden. Men du skal også have mulighed for at opfriske din solcreme ofte.

Vand

Når du er på ude i varmen og sveder en del, så er det nødvendigt, at du drikker godt med væske imens. Det kan også være en god ide at tage noget med, som indeholder salt. Så holder din krop bedre på væsken.