by

Inspiration til terrassen: Sådan indretter du den

Mens corona stadig til dels er over os, benytter mange danskere muligheden for at optimere derhjemme. Vi har i denne artikel samlet gode råd til dig, som gerne vil optimere terrassen, fordi vi i sommeren nok kommer til at bruge mange timer på den. Læs med og bliv klogere på, hvordan du kan gøre din terrasse bedre.

Pallehynder

Det er blevet utroligt populært med en pallesofa, men hvordan får man hynder dertil? Man kan faktisk godt enkelte steder købe pallehynder i skumgummi i netop den størrelse, som du har brug for. Det er både billigt, smart og praktisk. Du skal blot huske at tage hynderne af, når du ikke benytter terrassen, da de ikke har godt af vand, som vi desværre døjer en del med i Danmark.

Pizzaovn

Dette er en større investering, men hvis du er glad for lave mad, så vil du uden tvivl sætte pris på en pizzaovn. Disse kommer i forskellige størrelser og materialer, men i bund og grund sikrer de alle, at du kan lave lækre og sprøde pizzaer med den helt rigtige bund. Det gør bare noget ved smagen, når bunden sidder lige i skabet, da fyldet altid har den samme smag.

Terrassevarmer

Hvis du har en god aften i selskab med venner og familie, har man ikke lyst til at tage festen indenfor, bare fordi det bliver lidt koldt. Det kan du forhindre med en terrassevarmer, som kan holde alle tilpas varme i de kølige sommernætter. Det er en stor investering, men den øger også værdien på huset, hvis du vælger at sælge den med engang.