by

Har du nogensinde reddet et liv?

Har du haft en anden persons liv i dine hænder?

Har du oplevet at stå i den situation, at en anden person var afhængig af din indgriben, for at han eller hun kunne overleve?

Og hvis du har oplevet det, så ved du at der kun var 2 mulige udfald – personen overlevede, eller personen døde. Det er de to alternativer der findes, der er ingen mellemting. Enten går det godt, eller også er der slukket for kontakten for altid.

Er du selv forberedt, hvis du en dag skal redde liv? 

Der er rent faktisk mange civile personer i Danmark, som øver sig i at kunne redde liv. De gennemfører førstehjælpskurser, og lærer at anvende eksempelvis hjertestartere. På den måde er de en del af det unavngivne beredskab, som måske bliver din redning en dag.

Men hvad med dig selv – er du også klar til at hjælpe? Eller vil du hellere være den som kontakter de pårørende, og fortæller at én af deres kære desværre døde, fordi du ikke kunne yde førstehjælp? Nej vel!

Se her, hvad du skal gøre 

Det allerbedste sted at starte er, at du anskaffer en hjertestarter, og tager et kurs i, hvordan du benytter den. Der er nemlig helt klare undersøgelser som viser, at muligheden for at overleve et hjertestop er markant højere, hvis der er anvendt hjertestarter i genoplivningsprocessen. 

Uanset om det er på din arbejdsplads, i dit hjem, i en sportsklub eller et helt andet sted, så er det en god ide, at I anskaffer en hjertestarter. Ved et hjertestop er det nemlig vigtigt, at der bliver handlet hurtigt, og hjertestarteren skal derfor være til stede på lokationen.

Gå ind på Optisafe.dk. De er eksperter i hjertestartere i alle afskygninger og til forskellige priser.

Vær klar til at redde liv – så bliver det ikke dig, som kommer til at overbringe en sørgelig meddelelse.