by

LED pæren – den økonomiske og miljømæssige løsning

Pæren der slår alle konkurrenter

I den mørke vintertid brænder dine lamper rigtig meget, hvilket selvfølgelig kan ses på elregningen. Men der er en smart både at spare penge på, samtidig med at du stadig kan opholde dig i et oplyst hjem. Det handler kort og godt om de pærer, du sætter i dine lamper. Med LED pærer får du en pære, der lever markant længere end de andre, der findes på markedet. Men LED pæren har ikke bare en længere levetid, den bruger også 25 procent mindre strøm end de klassiske sparepærer (CFL), der også markedsføres som et energieffektivt valg.  Derudover er LED pærer også et rigtig godt produkt for miljøet. Denne type pære er nemlig fremstillet uden kviksølv, der kan forurene, hvis pæren knuses. Den gammeldags glødepære er for længst blevet fortid, men der findes stadig en række såkaldte sparepærer, der slet ikke har de mange fordele som LED pæren har. For den slår simpelthen alle konkurrenter, når det kommer til holdbarhed, miljøbelastning og strømforbrug.

Egen produktion eller kendte værker

Lite-House fører et stort sortiment af de LED pærer, du har brug for til at oplyse dit hjem på en billig og miljøvenlig måde. Vi kan blandt andet tilbyde dig de klassiske 12V LED pærer med GU5,3 sokkel, der findes i mange danske hjem. Har du brug for LED pærer med en G4, GU4, Gy6,35 eller G53 sokkel, så kan vi også klare det. Vores LED pærer kan du få fra vores egen produktion, men vi forhandler også pærer fra kendte kvalitetsmærker som Osram og Philips.

Benyt vores webshop eller showroom

Hos Lite-house finder du et stort udvalg af LED pærer og andet udstyr til at sikre belysningen i dit hjem. Du kan både shoppe løs i vores velassorterede webhop eller besøge vores store showroom i Haslev. Begge steder vil du opleve den grundige kundeservice, der gør dig i stand til at indkøbe de helt rette LED pærer.