by

Et campingkøleskab giver ekstra luksus på ferien

En campingferie er tit forbundet med en mere primitiv form for ferie. Du har ikke adgang til lige så meget plads, der er ikke nødvendigvis hverken tv eller internet, og du har ikke et køleskab, hvor du kan hente kolde øl og opbevare mælkeprodukter, kød og andre letfordærvelige madvarer. 

Og dog, du har faktisk mulighed for at have et køleskab med på campingferien. Det er et såkaldt campingkøleskab, er der skabt til at blive medbragt på en ferie. 

Det adskiller sig fra et almindeligt køleskab på en lang række forskellige måder. Først og fremmest er det skabt, så det kan blive flyttet fra sted til sted. Et normalt køleskab må først blive tilsluttet til strømmen, når det har stået stille i fire timer, så kølevæsken igen ligger stille. Det problem har du ikke med et campingkøleskab. 

Når du er på campingferie, har du heller ikke mulighed for at have dit køleskab tilsluttet til strøm på campingpladsen hele tiden. Derfor kører et campingkøleskab typisk på gas, så det kan holde maden kold, mens du transporterer den. 

Derudover er et køleskab til campingferien selvfølgelig skabt, så det passer i størrelsen til en campingvogn eller en autocamper, hvor der i forvejen ikke er for meget plads. 

Der er flere forskellige steder, hvor du kan købe et campingkøleskab. Et af de steder, hvor du finder et stort udvalg og samtidig har mulighed for at bestille køleskabet via nettet, er på webshoppen campintur.nu. 

De forhandler en lang række forskellige former for produkter til campingferien, og du kan derfor nemt finde det, du skal bruge til at gøre din campingferie perfekt. Det er meget forskelligt, hvilke former for udstyr du har brug for på ferien. Derfor har de selvfølgelig også rigtig meget forskelligt at vælge imellem. Det kan for eksempel være komfortable stole, et smart bord, opbevaringsløsninger eller altså et campingkøleskab.