by

Mød nye venner og nye udfordringer på Tølløse Efterskole

Hvis du ikke føler dig klar til at gå direkte i gang med en ungdomsuddannelse efter folkeskolen, er det oplagt for dig, at du overvejer at tage på efterskole. Faktisk er det også oplagt for dig at gøre, hvis du føler dig parat til at gå i gang med en ungdomsuddannelse med det samme. En efterskole giver dig nemlig mulighed for at stå på egne ben uden dine forældre og de venner, som du har kendt i mange år. Derimod starter du på en ny, får nye venner og har mulighed for at dyrke dine passioner på en helt anden måde, end du kan på mange ungdomsuddannelser. 

Vil du gå på efterskole på Sjælland, er en af de efterskoler, som du seriøst bør overveje, Tølløse Efterskole. Der kan du have en lang række forskellige former for linjefag, blandt andet musik og esport. Derudover har de også en lang række forskellige former for valgfag.

Endelig har du selvfølgelig også almindelige skolefag, så du kan få din eksamen i enten 9. eller 10. klasse. Dermed går du altså ikke glip af noget ved at gå på en efterskole – faktisk tværtimod. Du får langt mere ud af det, end hvis du gik i en almindelig skole. Det er ikke mindst i forhold til, at du får en masse nye venner. 

På en typisk dag på Tølløse Efterskole starter alle eleverne med at løbe en kort tur kl. 7 om morgenen. Det er tidligt, men er også en god måde for dig at starte dagen på. Derefter er der morgenmad og så undervisning. Om formiddagen og tidligt om eftermiddagen har du de boglige fag, mens du senere på eftermiddagen har de kreative fag og værkstedsfag. Dermed oplever du ikke at være træt i hovedet, når du kommer til fagene sidst på dagen. Om aftenen er der afsat en time til at lave lektier, hvilket gør det nemt for dig at komme i bund med dem hver dag.