by

Design dit eget kølerum, så det opfylder alle dine behov

Det er sjældent, at andre kan skabe en løsning, der passer præcis til dine behov. Det gælder selvfølgelig også, når du skal have indrettet et kølerum i din virksomhed. Derfor er det en god ide, at du vælger et firma, der giver dig mulighed for selv at designe dit kølerum. På den måde bliver det skabt, så det passer præcis til de behov, som du har. De kan nemlig variere utrolig meget fra virksomhed til virksomhed. 

Et af de firmaer, der giver dig mulighed for at designe dit eget kølerum, er nordiskstorkokken.dk. De forhandler en lang række forskellige former for inventar til primært cafeer, restauranter og kantiner. Der er dog også andre brancher, der kan have glæde af deres produkter. 

Har du for eksempel din egen blomsterbutik, kan du have brug for at sætte blomsterne på køl. I det tilfælde kan det også være svært for dig at finde et kølerum, der passer perfekt til dine behov. Derfor kan det være smartest, at du designer det selv. Den form for kølerum forhandler de også hos nordiskstorkokken.dk. 

Når du skal indrette baglokalerne i restauranten, cafeen og kantinen, kan det være meget forskelligt, hvor stort et kølerum der er plads til. Det er der også taget hensyn til med løsningerne fra nordiskkokken.dk. De har løsninger i en lang række forskellige størrelser, hvilket er med til at gøre, at du nemt kan finde den, der passer til dine behov. 

De mindste kølerum er lidt over to meter høje og 1,4 meter brede. De passer perfekt til en lille restaurant eller cafe, hvor I stadig har behov for at have så meget på køl, at et almindeligt køleskab ikke er nok. 

De store kølerum er omkring dobbelt så store. De er stadig lidt over to meter høje, men er nu hele 2,9 meter brede. De kræver derfor væsentligt mere plads.