by

For alle der elsker sang og musik er Sangbogen serien must-have i bogreolen

En bogreol er ofte fyldt med romaner, eventyr, krimi, rim og remser samt rablende skøre bøger fulde af humor. Uanset om man er til sjov, kærlighed, dramatik eller mystik, så er Sangbogen 5 must-have, for alle der elsker Dansk musikliv.

Sangbogen 5 er den femte bog i Sangbogen serien fra forlaget Wilhelm Hansen. Den indeholder intet mindre end 320 gode, danske klassikere og udenlandske sange, hvoraf mere end 70 sange aldrig har været udgivet på noder før. Alle sangene er becifret med melodilinje og underlagt tekst.

I Sangbogen 5 kan du bl.a. finde sange af: Adele, Burhan G, Gnags, Kim Larsen, Mads Langer, Marie Key, Medina og selvfølgelig Rasmus & Tommy Seebach. Sangbogen er med spiralryg, så den kan tåle mange års flittigt brug.

Gik du glip af Sangbogenseriens første bestseller, så er der håb endnu

Hvert bind i Sangbogsserien har sine helt særlige kvaliteter. Fælles for dem alle er, at de knytter befolkningen tættere til den danske og udenlandske sangtradition. I mere end 20 år har Sangbogsserien være brugt af solister og til undervisning rundt omkring i det danske land.

Den nye orange sangbog tegner til at blive mindst lige så stor succes som de forrige. Her kan der synges med på sangene ”Smilende Susie”, ”Kun for mig”, ”I mine øjne”, ”Jeg snakker med mig selv”, ”Thriller” og ”Vi danser rock, danser rul”. En rigtig god blanding af kendte sange, som ofte bringer mange minder og smil frem hos de fleste.

Hos Noder.dk har de et bredt udvalg af noder og musiktilbehør. Her finder du både den nyeste Sangbogen 5 samt de første fire sangbøger i serien. Er der noget andet særligt, du søger inden for musikken, så er Noder.dk også mestre i at skaffe specielle ting hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *