by

Minigraveren kan klare det store læs på små områder

Det er ikke altid lige til at komme til, hvis du skal have gravet ud til en swimmingpool i haven, eller hvis du skal udgrave til anlægning af fjernvarme. Derfor er Schaeff-minigraveren fra Maskinhuset A/S en fordelagtig løsning. Ikke nok med at den kan klare jobbet, den kan nemlig også passe ind de fleste steder. Minigraveren henvender sig både til anlægsgartneren, brolæggeren eller mindre og større entreprenøropgaver. Hvis du ikke tror, at minigravemaskinerne kan klare det tunge læs så tro om igen. For de er nemlig ekstremt kraftfulde på trods af deres spæde størrelse, og så er de samtidig super nemme at manøvrere.

  • Minigraverne vejer fra 1500 kg til 5000 kg.
  • Den har gravedybder fra henholdsvis 2257 mm til 3900 mm.
  • Minigraverne op til 2,7 tons har klassens største gravedybder.

Minigraveren fra Schaeff kan nemt tilpasse sig en tilspidset situation. Den kan udstyres med forskelligt udstyr, så den passer til de omgivelser minigraveren befinder sig i. Om maskinen skal operere på en større byggeplads, i beboede og trange arealer eller svært fremkommelige steder, så kan minigraveren med det rette udstyr blive klædt på til opgaven.

Bl.a. en Zero-tail minigraver har en bagende, der holder sig indenfor undervognens bredde, hvilket vil sige, at den især er perfekt egnet til udgravning på igangværende byggerier i villakvarterer eller andre steder, hvor pladsen godt kan være trang. Så frygt ej hvis du skal have gravet ud til din nye swimmingpool i baghaven, eller hvis din trampolin skal graves ned, så børnene ikke falder og slår sig.

Komforten og brugervenligheden er der lagt stor vægt på i produktionen af minigravemaskinerne fra Schaeff. De er udstyret med proportionalstyrede olieudtag, som gør det til en leg at påmontere og integrere alverdens ekstraudstyr. Samtidig har du den fulde kontrol direkte fra joysticket i kabinen. Og det er i kabinen, det bliver interessant. For det er nemlig minigravemaskinens epicenter, alt er styret fra kabinen. Det gør arbejdet langt nemmere, og du eller dine medarbejdere udsættes for langt mindre fysisk slitage.

Minigraverne fra Schaeff kan tilbyde minigravere til enhver opgave. Det kan være, du har brug for en let og kompakt minigraver, der let kan komme igennem en almindelig husdør. Det kan også være, at det måske er råstyrke og masser af løftekraft, du har brug for. Lige meget hvilket udgravningsarbejde du har foran dig, så kan minigraverne fra Schaeff bruges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *