by

Vælg en god graveskovl til din gravemaskine

Maskiner, som skal klare hårdt arbejde, skal være holdbare. En gravemaskine, der skal grave store huller i jord og sten, skal kunne holde til lidt af hvert. Ellers går den jo i stykker ved første gravning.

Det er selve skovlen på dine gravemaskine, der er i kontakt med jorden. Den bliver direkte belastet af de hårde materialer. Er din graveskovl blevet for slidt nu, så vælg en god og robust graveskovl næste gang.

Vælg kvalitet

Det er ofte en god idé at vælge kvalitet frem for pris. Når det handler om en graveskovl til en gravemaskine, er det en rigtig god idé. Du vil lynhurtigt blive træt af den, hvis skovlen ikke er god nok. Det vil også lynhurtigt kunne ses.

Vælg gerne kvalitet lige fra starten. Så slipper du for besværet med at skifte skovlen ud oftere end nødvendigt. Du slipper også for frustrationerne over, at den nu igen skal skiftes ud.

Med hårdt, slidende arbejde som fx det at grave er det endnu vigtigere at vælge god kvalitet. Der er en stor belastning på skovlen. Både når den graver ned i jorden, og når den løfter den. Så har det stor betydning, at skovlen er fremstillet af et materiale, der kan klare noget slid.

Grav løs

Med en graveskovl af god kvalitet kan du bare grave. Grav alle de huller, du vil. Når skovlen på din gravemaskine er lavet til det hårde arbejde, så vil det ikke ødelægge den. Arbejdet vil føles som en drøm.

Vælger du en skovl, der er slidstærk, men samtidig let, så bliver du ekstra glad for den. Du kan flytte større mængder jord med din maskine, fordi dens graveskovl ikke vejer så meget. Den bidrager ikke med så mange kilo til belastningen. Så det er ikke bare i forhold til slitagen, men også med hensyn til vægten, at materialet tæller.