by

Gadgets til din bil som du bør eje

Kan du godt lide at have rigtig mange gadgets, så skal du måske lige undersøge, hvilke fede gadgets du kan få til din bil. Hvis du ikke ejer disse i forvejen, så kan det være, at du skal skynde dig ned til din nærmeste forretning. Disse gadgets vil gøre din hverdag nemmere, og måske du endda kan spare nogle penge.

Kør lovligt og se nemmere på din GPS

Hvis du er en af dem, som har din GPS på din telefon, eller hvis du taler meget i mobil i bilen, så er du en af dem, som skal have anskaffet dig en holder til din Iphone. Med en holder til telefonen kan du have den oppe i bilruden. Det gør det både lovligt at tale i telefon, når du kører, og det bliver nemmere at se på GPS’en.

Spar penge på bøder

Med en trafikalarm kan du sørge for at komme ned i fart, inden du rammer fartfælden. Når den bliver connected til din telefon, kan den både advare dig inden politiets hastighedskontrol, men den advarer dig også, inden du kommer forbi en ulykke, så du kan være ekstra opmærksom.

Hvis du ligeledes er en af dem, som får mange p-bøder, fordi du glemmer at få sat p-skiven, så kan du også få en automatisk p-skive. Den stiller selv tiden for dig, så du ikke længere behøver at huske det.

Hav altid værktøjskassen ved hånden

Ved du, hvad du skal gøre, hvis du punkterer ude på de danske landeveje? Med en smart værktøjskasse til bagagerummet, så har du alt det rette værktøj ved hånden, når du skal skifte dit dæk. Så kan du igen komme nemt videre.