by

Professionel kontorrengøring til professionelle erhvervsdrivende

Er du ansvarlig for rengøring og vedligeholdelse for kontor arealerne i din virksomhed? Har dine kontor lokaler en høj besøgs frekvens – og er det derfor vigtigt for dig, at kontorer såvel som reception og andre fælles arealer tager sig så godt ud som overhovedet muligt? Så bør du lave en fast aftale med et professionelt rengøringsfirma, som kan levere specialiseret rengøringshjælp med erfaringen inden for kontorrengøring.

Hvad er kontorrengøring?

Ved kontorrengøring forstås rengøring af alt inventar i kontorer samt fælles arealer, toiletter og eventuelle baderum. Kontorrengøring indebærer vask af gulve, støvsugning af eventuelle tæpper eller tæppe lignende gulvbeklædning, aftørring af vandrette overflader (borde, reol systemer og lignende) samt rengøring af arbejdsstationer (aftørring af skærme samt desinficering af mus, tastaturer mv.). Samtidig er man som specialist i kontorrengøring meget opmærksom på, at smittekilder til sygdomme skal elimineres – og dette betyder særlig fokus på dørhåndtag, telefoner, adgangs systemer og andre genstande, som hyppigt berøres af mange mennesker. Ved kontorrengøring er der samtidig stort fokus på sanitets rengøring af toilet og bad, da disse lynhurtigt bliver decideret uindbydende, hvis ikke de rengøres hver dag.

Hvorfor skal jeg vælge professionel kontorrengøring?

Der er mange gode grund til, at du bør vælge et rengøringsfirma med speciale inden for kontorrengøring, når kontoret skal holdes pænt og rent. For det første vil de rengøringsassistenter, som sendes ud til opgaven, være særligt trænede i kontorrengøring, og vide, at opgaven kræver diskretion og gensidig tillid. Rengøring af kontor arealer er en tillidssag – rengøringsassistenterne vil typisk være alene på jobbet, og uden for normal arbejdstid. Derfor er det vigtigt, at du kan stole på din rengøringshjælp. Hvis du vælger at få udført kontorrengøring af et professionelt rengøringsfirma, vil du som oftest få tilbuddet om, at det er en eller to faste medarbejdere, som varetager opgaven – og ikke en ny fra gang til gang. For det andet kan du være sikker på, at rengøringsassistenter, som har den fornødne uddannelse i kontorrengøring, ved præcist, hvilke produkter og teknikker der skal anvendes for at opnå det optimale resultat. Du kan være sikker på en grundig rengøring i dybde – ikke blot en overfladisk aftørring på synlige steder. Og så får du et bedre indeklima og fysisk arbejdsmiljø, hvilket giver sundere og gladere medarbejdere.

Kontorrengøring på Vestegnen med PA Rengøring

PA rengøring kan hjælpe dig med kontorrengøring på den københavnske vestegn – for eksempel i Ballerup, Måløv, Herlev, Skovlunde, Rødovre og Glostrup. Du kan læse mere – og booke kontorrengøring i Rødovre – på rengoringsfirma.dk