by

Køb bæreposer i alle regnbuens farver hos Globifix.com

Hos Globifix.com har vi bæreposer til ethvert formål, som du kan anskaffe dig til yderst fornuftige priser. Du vælger selv størrelsen, typen og farven på dine bæreposer blandt vores store udvalg. Vores sortiment byder på bæreposer i plastik og papir i et utal af størrelser, og hvis du ønsker det, kan du også købe bæreposer med print. Hvad angår farver, har vi hele paletten præsenteret, og du kan vælge alt fra azurblå eller pistaciegrønne til transparente eller frostede bæreposer. Desuden er alle vores bæreposer ensfarvede og med hank, hvilket gør dem nemme for dine kunder at transportere sine varer i.

Fordele ved at afslutte handler med bæreposer

Når en kunde har betalt for sine varer, og en handel er afsluttet, er det eneste rigtige at give kunden sine nyerhvervede varer med i en bærepose. Den medfølgende bærepose er et tegn på god service og kan betragtes som en god afslutning på en handel. Desuden har bæreposer den store fordel, at de fungerer som omvandrende reklamesøjler, så snart en kunde har forladt din butik med en bærepose med dit butikslogo på. Vi foreslår, at du klistrer dit butikslogo på de bæreposer, som du køber hos os.

Eksklusive bæreposer i papir

Som nævnt fås vores bæreposer i mange størrelser og varianter, og derfor tør vi godt garantere, at du blandt vores udvalg kan finde en bærepose i et design, som passer til netop din butik. Nogle af vores bæreposer er papirsposer, som er fremstillet af solidt og tykt kraftpapir og med en hank, der kan holde til store belastninger. Alle vores papirsposer er ensfarvede, og nogle af dem er fremstillet i bæredygtigt genbrugsmateriale. Genbrugsposerne giver butikker med fokus på bæredygtighed mulighed for også at lade denne værdi fylde i deres posevalg. Vores papirsposer er eksklusive og derfor særligt egnede til butikker, der sælger fine og luksuriøse varer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *