by

Få mere plads i hjemmet med multifunktionelle møbler fra Innovation living

Innovation living er et dansk møbel brand med design i særklasse. Innovation living har fokus på komfort, kvalitet og god indretning. Med god indretning menes der, at de har et stort fokus på pladsoptimering. Derfor er Innovation living perfekt til dig, der ønsker at kombinere funktionalitet og kvalitet.  

Møblerne er multifunktionelle, så uanset hvilken sovesofa eller futon du vælger, kan den bruges til flere formål. Dertil vil du altid kunne finde et møbel fra Innovation living, der falder i din smag, da møblerne laves i forskellige typer materiale, farve og størrelse.  

Innovation living er møbler i skandinavisk design 

Innovation living tager udgangspunkt i stilrent skandinavist design. Dertil lægger Innovation living stor vægt på, at det ikke kun skal være flot at kigge på og godt at sidde i. Nej, det skal også være praktisk at bruge. Derfor vil du opleve at funktionalitet på alle leder og kanter, går igen i produkterne.  

En populær enkeltmands sovesofa fra Innovation living er Rollo. Den har hele seks elevationsindstillinger, og du kan vælge imellem flere forskellige typer ben og farver.  

En populær halvandenmands sovesofa fra Innovation living er Vidar. Vidar er en moderne sovesofa med ben i egetræ, magasin til sengetøjet og elevation i hovedgærdet.  

Begge sovesofaer kan anbefales til teenageværelset, studieboligen eller gæsteværelset.  

Futon House forhandler Innovation living  

Hos Futon House kan du med sikkerhed finde den Innovation living sovesofa eller futon, som passer til dit hjem. Futon House har ligesom Innovation living fokus på produkternes dynamiske og innovative løsninger samt komfort og kvalitet. 

Har du nogle spørgsmål, før du foretager et køb af en Innovation living sovesofa eller futon, er du altid velkommen til at møde op i butikken på Dronning Margrethes Vej 1, 8200 Århus Nord. Her får du personlig rådgivning og eksportråd fra de kompetente medarbejdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *