by

Et friskt, økologisk pust til den travle hverdag

Dig og dit firma kan få kvalitetssikret økologisk firmafrugt tilsendt til jer dagligt. Udover kvalitetssikringen får du selvfølgelig også garanteret friskhed og en personlig service, der kan levere direkte til dit firma eller hvor end, I har brug for jeres økologiske frugt.

Med en frugtordning til jeres firma får I variation med årstiderne. På den måde kan I blive garanteret en stor og varieret smagsoplevelse.

Du kan også kontakte din ordningsindehaver for at høre mere om mulighederne for andre typer frugtkurve, økologiske nøddekurve, mødekurve og meget andet.

Der er personlig levering, hvor dit firma får tilknyttet sin egen personlig chauffør, der bringer din økologiske firmafrugt lige til døren, og tager de tømte kurve retur for at sikre sig genbrugelighed og renlighed.

Få det bedste ud af dit personale

Frisk økologisk firmafrugt fungerer som et naturligt redskab til at motivere dit personale og skabe godt humør og god trivsel på arbejdspladsen.

Der er frugt til alle, da dit frugtudvalg b.la. skifter med årstiderne, og derfor altid forbliver en ny og frisk motivation til din virksomhed.

Med det brede sortiment og den store variation i denne økologiske firma-frugtordning, er dit firma sikret en høj fleksibilitet og en kvalitetssikret personlig service.

Dette tilbud kan tilgås uanset størrelsen på dit firma eller din virksomhed. Firmafrugt til dine medarbejdere koster mindre end én enkelt sygedag, og hertil får du en sund bundlinje i dit firma.

Lær mere om mulighederne for en sundere hverdag på kontoret allerede i dag, og besøg den udvidet og personlige service, der øjeblikkeligt kan give dig et uforpligtende tilbud på din økologiske firmafrugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *