by

Føl dig sikker med låse, som du kan regne med

Er dit hjem og din familie værdifuld for dig? Så vær kritisk når du vælger, hvordan du vil sikre dit hjem. Der er nemlig stor forskel på låse, og de opfylder alle forskellige behov. Læs med her og lær mere om, hvordan du sikrer dit hjem og hvilke fordele de forskellige typer låse har.

  • Til dit hjems yderdøre eller hoveddør, er det klassiske valg en låsekasse og en traditionel nøgle som vi kender den. Men i takt med den teknologiske udvikling er elektroniske låse, med enten kode eller nøglebrik, ligeledes blevet et populært valg hos både private og erhverv. Her kan blandt andet nævnes den populære Yale Doorman, som kan kobles til din mobil, så du får besked så snart døren låses op. Der findes desuden andre typer af elektroniske låse, som låses op med en app på din mobil. Dette er et godt valg, hvis du vil undgå at bære på nøglebrikken, da den dermed vil være indbygget i din telefon.
  • Hvis du vil passe ekstra godt på dit hjem, måske på grund af trælse episoder med gentagne indbrud, er det en god ide også at sikre dine vinduer og terrassedøre. Der findes et bredt udvalg af vindueslåse, både i form af traditionelle låse, som åbnes med nøgle, eller som vinduessikringer, der forhindrer nogen at trænge ind, selvom vinduet står på klem.

Ligesom til din hoveddør kan du ligeledes få terrassedøre med kodelås, og derved sikre alle indgangene til dit hus.

Er du blevet inspireret til at sikre dit hjem endnu mere end du gør i forvejen, så kan du altid finde billige låse online, som bliver leveret lige til din dør. Så bliver det ikke meget nemmere at passe på dem og det du holder allermest af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *