by

Med Unimec.dk er fremtiden her

Hvilke firmaejere ønsker ikke noget arbejdskraft, der ikke skal have løn, som kan arbejde i lang tid uden nedsat ydeevne, som ikke overbelaster kroppen, som ikke skal have pension, tillæg, holde weekend og meget andet?

Virksomhedsejere elsker selvfølgelig deres ansatte, der er ansat qua deres kvaliteter, evner og erfaring, men der findes også meget samlebånds- og rugbrødsarbejde, man som erhvervsdrivende ville ønske, kunne blive ordnet i en lind strøm, uden man skulle afsætte fysisk arbejdskraft til det.

Tænk, hvis det var muligt for virksomhederne at bruge deres kloge hoveder af ansatte på at udvikle firmaet, mens robotter kunne påtage sig det sure og grove arbejde, som selvfølgelig skal klares specielt i produktionsvirksomheder, om det så er B2B, en butikskæde eller den lille specialbutik, hvor der hele tiden skal sammensættes komponenter til videresalg.

Det er faktisk muligt, at man kan plædere for, at fremtiden allerede er her i form af et firma som Unimec.dk, der har sat sig selv i verden for at skabe specialdesignede maskiner og robotter, der kan klare alle de arbejdsopgaver, vi ikke kan undgå, men som dog skal ordnes, og som sagtens kunne være noget, robotter kunne klare for os.

Unimec.dk laver mange forskellige slags robotteknologier, der kan bruges i lige din virksomhed til de opgaver, du gerne vil have løst hurtigst muligt, så du kan afsætte de fysiske arme til at udvikle på kreative fronter, som robotter endnu ikke mestrer.

Det kan komme til at ligne en ren science fiction-fabrik, når du først enten udskifter dine eksisterende produktionslinjer med robotter, eller får ny robotteknologi til at udføre de opgaver, som tidligere var noget, kun mennesker kunne.

Den her slags robotteknologi kan både eksekveres med én bestemt type maskine, du skal bruge, som der endnu ikke er set magen til før – hvor din fabrik i samarbejde med Unimec.dk kan blive en foregangsvirksomhed på sit område ved at indføre en ny slags robotteknologi.

I samråd med Unimec.dk kan du nemlig få skræddersyet lige den bestemte type robotteknologi, du står og mangler i din virksomhed, om det så kunne være til at sammensætte elementer, male eller noget helt andet arbejde.

Skulle du have brug for mere end en maskine, skal de alle være ens, eller skal de være forskellige, så er det ret sikkert, at Unimec.dk kan hjælpe dig hele vejen fra idé til at skabe robotteknologien for dig.

Så skal du aldrig mere bekymre dig om at belaste dine medarbejderes kroppe med kedeligt, ikke-udfordrende arbejde, mens de kan udfolde deres kreativitet andetsteds i dit firma.