by

Tapeteksperten.dk er din stilbevidste leverandør af tapet

Du har med stor sandsynlighed aldrig set så meget elegant og moderne tapet samlet ét sted, som du kan finde på Tapeteksperten.dk. Firmanavnet tro er vi eksperter i tapet, og for os er tapet med til øge at livsglæden. At træde ind i et rum med en væg, der skiller sig ud og er æstetisk, er noget af det bedste, vi ved. Tapet kan balancere et rum på bedre vis end noget andet, og vores mange forskellige designs giver hver især noget helt særligt. Noget tapet er diskret og skaber ro, mens andet er dynamisk og danner blikfang. Hos Tapeteksperten.dk synes vi, det er vigtigt, at alle oplever samme glæde i deres hjem, som vi gør, og derfor har vi tapet til alle.

Find alt inden for tapet på Tapeteksperten.dk

Det tapet, du finder på Tapeteksperten.dk, varierer med hensyn til farve, motiv, materiale, kvalitet og pris. For tiden oplever vi en stor efterspørgsel af fototapet, som hører til blandt de typer af tapet, der vækker allermest opmærksomhed. Derfor udvider vi hyppigt vores udvalg af fototapet, og nu kan vi byde på fototapet med flere forskellige motiver, herunder jungle, blomster, verdenskort, beton, skov, graffiti, strand, planter, natur, metropoler, sten og motiver i sorte og hvide farver samt motiver tiltænkt børneværelser. Vi har naturligvis også tapet, som ikke er fototapet. Vores normale tapet har vi delt op i kategorier, så du nemt kan finde det, du søger. Tapetkategorierne omfatter blandt andet skandinavisk design, retro, orientalsk, vintage, damask, rustikt, natur, store og små mønstre, brede og smalle striber samt ensfarvede tapeter i en bred palet af farver.

Sæt prikken over i’et med interiør fra Tapeteksperten.dk

Foruden et univers af tapet kan du også finde interiør i Tapeteksperten.dk’s webshop. Vi har både borde, stole og bænke samt håndklæder, bademåtter, plaider og badekåber af mærket Missoni.