by

Stort udvalg af tøj til kvinder

KYSTHUSET forhandler tøj, der stilmæssigt møder mange af de tendenser, der lige nu rører sig i modeverdenen. Sortimentet opdateres jævnligt, i takt med at nye trends og tendenser titter frem på markedet. Dette gør det muligt at finde masser af inspiration på tværs af mærker, prisklasser og designs. Mode er, særligt gennem den seneste tid, begyndt at handle meget om at bryde med nogle af de traditioner, der før har præget opfattelsen af, hvad der er moderigtigt. F.eks. ideen om, at forskellige mønstre ikke må kombineres på kryds og tværs. Der er i højere grad blevet plads til at udfolde sig kreativt, når det gælder mode. Inspiration hentes fra mange forskellige steder – lige fra naturens farver til rå og afslappede outfits, inspireret af folk i gademiljøet. Mange kvinder ser helst at deres tøj er flot og funktionelt på samme tid. Det skal være behageligt at se stilet ud, og netop dette ønske imødekommes af mange tøjmærker.

Uanset hvordan din personlige stil er, kan du med fordel tage et kig på Kysthuset.com, hvor du finder et stort udvalg af tøj fra mange forskellige mærker. I sortimentet finder du bl.a. det danske brand Mos Mosh, der har gjort sig bemærket både i Danmark og udlandet, bl.a. på grund af deres flatterende jeans, hvor elementerne komfort og pasform sammen skaber de perfekte jeans til både et casual og et lidt finere look.

Endnu et brand, som KYSTHUSET forhandler, er Munthe, som er kendt af mange kvinder landet over. Munthe har især gjort sig bemærket gennem en frisindet og kontrastfyldt tilgang til mode og design. Munthe står bag tøj, der er inspireret af bohémestilen, hvor tøjet er både afslappet og elegant. Munthe er et spændende mærke at gå på opdagelse i.

Endnu en repræsentant for ideen om, at mode gerne må være eksperimenterende, er danske Neo Noir. Dette relativt nye mærke er allerede blevet populært blandt rigtig mange kvinder, og det ikke uden grund. Neo Noir står både bag designs, hvor blonder, flæser og sarte farver er de bærende elementer, samtidig med at deres kjoler i camouflage-print og leopardplettede buksedragter i den grad vil udgøre et unikt statement-item i enhver kvindes tøjskab.

Udover tøj, finder du hos KYSTHUSET også et bredt udvalg af accessories, som kan bruges til at gøre et outfit endnu mere unikt og personligt. Tag bl.a. et kig på de mange tasker og tørklæder fra danske Beck Söndergaard, som ofte bevæger sig inden for skandinavisk inspirerede prints og farver, men som generelt ligger inde med et bredt udvalg af farver og designs.