by

Stort udvalg af belægningssten på Skagenbeton.dk

Er du i gang med at bygge en ny terrasse, eller er du ved at anlægge en indkørsel eller et udendørs gangareal, så er det belægningssten, du skal have fat i. På Skagenbeton.dk finder du et bredt sortiment af belægningssten, som byder på mere end 30 forskellige modeller. Uanset hvor i landet du bor, så leverer vi belægningsstene til din dør med undtagelse af, hvis du bor på en adresse, der ikke er brofast. Vores store udvalg af belægningssten byder blandt andet på klassikere såsom hollændersten, Holmegårdssten, Gammel Skagen-kvadrater og sekskantede kabellasten.

Belægningssten i alle regnbuens farver

Vores sortiment af belægningssten byder på sten i den klassiske grå flisefarve, men vi har også belægningssten i mere utraditionelle farver såsom sort, gul, rød, hvid og forskellige farvemix. Du kan mixe stenene, som det passer dig, hvilket giver en god dynamik. Vælger du at gøre det, har du også mulighed for at anlægge belægningsstene således, at der dannes et mønster. Med de mange forskellige farver har du hos Skagenebton.dk mulighed for at vælge en nuance, som passer til omgivelserne der, hvor stenene skal lægges. Udover de mange forskellige farver fås vores belægningssten også i varierede størrelser og udformninger. Nogle af dem har slåede kanter, som giver et råt look, mens andre har skarpe kanter og et enkelt udtryk. Desuden er nogle af de belægningssten, du finder på Skagenbeton.dk, belagt med skiferpræg, hvilket giver et flot spil på stenenes overflade.

Skagenbeton.dk er din sparringspartner

Hos Skagenbeton.dk har vi mere end 80 års erfaring med udvikling, produktion og levering af eksempelvis belægningssten, og det gør os til nogen af branchens pionerer. Hvis du har lyst til at gøre brug af vores ekspertise, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vores glade og dygtige medarbejdere sidder klar med gode råd og kompetent vejledning på telefon +45 98 44 17 55 og mail skagenbeton@skagenbeton.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *