by

Skån din ryg ved brug af hippychick

Når man bærer et barn, så hælder ens ryg mere over i den ene side fremfor at være lige. Det sker blandt andet, fordi man skyder hoften ud for at “holde barnet oppe”. Dette kan gøre ondt, og det kan resultere i rygsmerter.

Hos Babadut.dk har de noget, der hedder en hippychick, som også kaldes for hipseat, som er et hoftesæde. Det er et bælte, som man har rundt om livet, hvor der er en lille pude/hylde. Når man bærer barnet, så kan man sætte barnet på den lille pude/hylde i stedet for at støtte med hoften. Ved at bruge en hippychick, der undgår man at blive skæv i ryggen. Man kan opretholde en rank ryg, selvom man bærer et barn. Denne hippychick kan bruges af alle, der bærer meget rundt på et barn. Det er uanset om, man er mand eller kvinde. Dette hoftesæde kan holde op til 20 kg.

Babadut.dk forhandler alt, hvad man skal bruge, når man har børn. De går op i, at de ting, som de forhandler, at det er ting, som er af god kvalitet, og ingen af tingene indeholder nogen form for giftige stoffer. Man kan dermed være helt tryg, når man handler ting til ens børn hos Babadut.dk