by

Optimér din lagerplads med brugte grenreoler af holdbar kvalitet

Ejer du en virksomhed, som enten har brug for eller vil få brug for effektive opbevaringsløsninger af stort eller tungt gods? Så overvej at købe brugte grenreoler til formålet. En grenreol er en reol, som har fået sit navn fra sin lidt atypiske udformning.

Reolen har typisk ikke hylder, men er monteret direkte på en væg. Ud fra de lodrette gavle, som er monteret på væggen, udgår vandrette ’grene’, som du kan opbevare langt og tungt gods såsom tømmer, metal eller rør. Nogle af reolens fordele er, at dens konstruktion gør den særdeles stærk, og det er let både at placere og fjerne elementer fra reoler på grund af fraværet af hylder.

Grenreoler bruges udbredt i industrien, og der er derfor ofte mange brugte grenreoler til salg. Når du køber en brugt grenreol, sparer dupenge på et kvalitetsprodukt, som vil optimere den måde du bruger din lagerplads på. Grenreoler til industrien er lavet i langtidsholdbar kvalitet, og kan derfor også være en langsigtet investering for dig.

Grenreoler med mange anvendelsesmulighed

Du kan både anskaffe dig brugte og nye grenreoler. Fordelen ved at købe nye er, at du har indflydelse på dimensioner og udformning af reolen. Men der er også fordele ved at købe en brugt reol.

Har du for eksempel netop opstartet en ny virksomhed, og har du begrænset lagerplads, kan du starte med brugte grenreoler. Det er ikke til at vide hvornår din virksomhed kan udvide sig yderligere, og derfor er der ingen grund til at købe nye og specialiserede reoler, før udviklingen er stabil.

Uanset hvilken mulighed du vælger, er udvalget stort og fleksibelt. Derfor kan du med al sandsynlighed sagtens finde den perfekte grenreol til netop dit formål – ny eller brugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *