by

Giv dine stalde et ansigtsløft med flotte nye staldvinduer!

Når man tænker på staldvinduer, er det de færreste der tænker ’æstetisk skønhed’. Det hænger sammen med at stalde i mange år har været rent praktiske bygninger, hvor kreaturer og andre dyr har været opholdt med det primære formål at holde dem tørre. Men i det seneste århundrede er det blevet vigtigere for mange dyreejere at skabe et flot og behageligt hjem til deres husdyr.

Holder du hest, eller andre form for opstaldede dyr, så er du måske på udkig efter en opgradering til deres hjem. Én af de måder du kan gøre dyrenes indendørs arealer mere bekvemme på er at sikre god belysning og mulighed for udluftning med nye staldvinduer. Nye vinduer kan for eksempel oplukkes helt, så hesten har mulighed for at stikke hovedet ud og hilse på solen.

Staldvinduer fås i et væld af forskellige designs, og i størrelser der passer til de fleste eksisterende staldes vindueshuller. Er du ved at bygge en helt ny stald, kan du selvfølgelig selv vælge størrelse. Her har du frit valg på alle hylder, og det kan være en fordel, da mange gamle stalde ikke tager stort hensyn til behovet for vinduer og udluftning.

Dansk produktion af staldvinduer i alle størrelser

Staldinventar.dk er en virksomhed beliggende i nærheden af Herning. De producerer staldvinduer i stort set alle størrelser, og derfor kan du få vinduerne lige som du vil have dem. Når du får produceret skræddersyede vinduer, er der ofte ventetid, men til gengæld tager leveringen ikke lang tid når først vinduerne er producerede.

Du kan selvfølgelig også bestille vinduer i standardstørrelser. Disse fås både med og uden gitter, og du kan tage et kig på det store udvalg på hjemmesiden og se om nogle af størrelserne passer til din stald. Fordelen ved disse vinduer er at der oftest er kortere ventetid end hvis du skal have specialvinduer, og prisen er også noget lavere.

Staldinventar.dk har stor erfaring med alle former for inventar til stalde, og kan være behjælpelige med at finde den bedste løsning til dig. Er du i tvivl om hvilke vinduer og døre du har brug for, kan du få virksomheden på besøg og lade dem tage mål og vurdere, hvad de kan gøre for dig. På denne måde er du sikker på at undgå misforståelser og i sidste ende få et resultat, du kan nyde i mange år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *