by

Belid Diablo lampe – en klassisk bestseller

Er du på jagt efter en lampe til at hænge over spisebordet eller til at skabe en flot, hyggelig belysning i hjørnet af stuen – og er du til den minimalistiske og rene skandinaviske stil? Så har vi et godt bud på en lampe, du ganske sikkert vil elske; nemlig Diablo Lampe fra Belid. 

Pendlen er en klassisk bestseller fra den svenske lampegigant, og det er ikke uden grund. Den er unik, smuk og anderledes fra meget af det, man ellers ser. 

Materialer i Diablo lampen

Når det kommer til indretning, så er det ret essentielt, at der er en rød tråd mellem materialerne – ellers bliver det hurtigt rodet og overvældende. Diablo fra Belid er udført i metal og fås i forskellige farvekombinationer, fx sort og hvid – sort, hvid og rød – sand og bronze – grå og sort – messing og kobber. Mulighederne er altså mange, og det er da også en af grundene til, at det er blevet en bestseller.

Den mindste Diablo lampe måler Ø20 centimeter, er monteret med en 4 meter transparent ledning og G9 fatning. Skal du bruge en større model, så fås den også som Ø30, Ø40 og Ø50 – og du kan i øvrigt supplere med både bord-, væg- og gulvlamper fra samme serie.

Hvor er pendler velegnet?

Det er altid en smule svært med lamper; hvordan skal de se ud, hvor skal de hænge og hvilke typer lamper passer bedst hvor? Når det kommer til pendler, så er de perfekte til at hænge over spisebordet, over en skænk eller over et lille cafebord i hjørnet. Lampen spreder lyset en del, og du skal derfor være opmærksom på, hvor højt du hænger den – det er vigtigt, at man ikke får lyset direkte i øjnene, når man sidder ved spisebordet.

Selvom reglerne og tendenserne siger én ting om lamper, så er det desuden vigtigt at huske, at du altid skal følge din mavefornemmelse. Det er dét, der skaber den personlige indretning.