by

Klippemaskiner til hunde, heste og får – og mennesker

Falder du nogle gange over en webshop, hvor du tænker: hold da op, de favner bredt. Produktkategorier i en stor pærevælling og en følelse af, at der bestemt ikke sidder en ekspert bag skærmen. For hvordan kan man være ekspert på så mange områder? Vil du forbi en hjemmeside, hvor ejeren har valgt at gøre det stik modsatte? Så tag et kig på Thordal.dk, der udelukkende sælger klippemaskiner. Til hunde, heste, får og mennesker.

Klippemaskiner til hunde

Hos Thordal.dk finder du blandt andet klippemaskiner til hunde – både til privat og professionelt brug. Mærkerne er primært Oster og Fav, og udover selve klippemaskinen finder du naturligvis afstandskamme, tilbehør og potetrimmere.

Er du i tvivl om, hvilket skær der passer til din hund, så er du velkommen til at kontakte Thordal.dk. Alternativt kan du tage et kig på den omfattende guide, der ligger på hjemmesiden. Her kan du se præcis, hvilket skær der anbefales til den specifikke hunderace.

Klippemaskiner til heste

Du finder naturligvis også klippemaskiner til heste, men du skal vide, at der ikke er nogle af de billige, kinesiske modeller i sortimentet. Udelukkende kvalitetsmaskiner som du desuden kan få reservedele til, hvis den skulle gå i stykker.

Hvis du er usikker på, hvilken klipper du skal vælge, så giv Thordal.dk et ring, og få en kompetent rådgivning.

De førende mærker til får

Driver du din egen selvforsynende gård eller er du fåreavler, så har du brug for en klippemaskine til får. Og den finder du også hos Thordal.dk, der har alle de førende mærker i den kategori. Igen er det kun kvalitetsmaskiner, der er tilgængelig og altså ingen billige modeller, der går i stykker i samme sekund, som du tænder dem.

Også til mennesker

Når nu klippemaskiner er specialet, så finder du selvfølgelig også professionelle klippere og trimmere til mennesker i webshoppen. Vær dog opmærksom på, at maskinerne i diverse-kategorien ikke er til salonbrug, men til gengæld er de mere end fremragende til privat brug.