by

Massagebrikse fra Lojer hos acupunctureshop.dk

Er du behandler, og beskfætiger du dig for eksempel med fysiurgisk massage, wellness massage, fysioterapi, akupunktur, zoneterapi eller kranio sakral terapi, ved du, hvor vigtigt det er at kunne tilbyde kunderne/klienterne et stabilt og behageligt leje. For at kunne få det optimale ud af behandlingen, er det væsentligt, at modtageren er afslappet og tryg _ og dette opnås bedst med en massagebriks af høj kvalitet og med de nødvendige indstillingsmuligheder.

 

Hos acupunctureshop.com tilbyder vi et bredt og meget varieret udvalg af massagebrikse. Fælles for alle vore massagebrikse er, at de holder et meget højt niveau af komfort og holdbarhed. Massagebrikse fra finske Lojer er kendt for deres stabilitet og høje kvalitet. Samtlige brikse er udført i slidstærke materialer, der holder til mange timers daglig brug og justering. Du går ikke galt i byen med en massagebriks fra Lojer, som med mange år på bagen indenfor udstyr til behandlere og klinikker har stor erfaring med udvikling af især massagebrikse.

 

Udover de flotte og avancerede massagebrikse i flere farver og størrelser finder du også tilbehør – for eksempel nakkestøtter, hjul, armlæn, ansigsstøtter og papirholdere til massagebriks. Som behandler kender du vigtigheden af at kunne indstille sin massagebriks således, at den passer nøjagtig til klientens behov og behandlingens formål. Briksen skal understøtte klienten og i videst muligt omfang også samtidig være ergonomisk korrekt, så behandleren ikke selv får skader. Med en massagebriks fra Lojer får du netop denne fleksibilitet, da Lojers massagebrikse indeholder mange trinløse indstillingsmuligheder og udskifteligt tilbehør.

 

Acupunctureshop.com rådgiver gerne vedrørende indkøb af massagebriks, så du får netop den briks, der passer til din klinik eller praksis, uanset hvilken type behandling, du tilbyder. Vi leverer til fordelagtige priser, og er gerne behjælpelig med opsætning og montering. Gå på opdagelse i vores tore udvalg af massagebrikse og kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.