by

Få det bedste udstyr til din bar hos Drinkworld.dk

Ligemeget om du har en bar i kælderen eller arbejder professionelt som bartender, så er udstyret vigtigt. Du bliver bare bedre til at lave lækre drinks, hvis dit udstyr er i orden. Dette barudstyr finder du hos Drinkworld.dk. Webshoppen er ganske enkelt Nordens største online forhandler med salg af barudstyr til både hjemmebaren og til den professionelle bartender. Alt udstyret er naturligvis i den højeste kvalitet, i rustfrit stål, og det er altid til gode priser.

Er du forholdsvis ny i faget, så er det oplagt at starte med et bartedersæt, der gør, at du hurtigt kommer i gang. Hos Drinkworld.dk kan du vælge flere forskellige muligheder med forskellige antal dele. En oplagt mulighed er et Drinkworld gavesæt med 9 dele. Vælger du dette, er du udstyret med et flot og professionelt cocktail gavesæt, der giver masser af muligheder. En anden populært mulighed er et Mojito Cocktail sæt bestående af 7 dele, så du er veludstyret til at lave den populære Mojito drink, der oprindelige stammer fra Cuba, og hvor mynteblade, lys rom og lime er de primære ingredienser. Skal det være lidt mere eksklusivt, så er det lækre Manhatten Cocktail sæt et oplagt valg.

Men skal du blot opgradere eller udbygget dit udvalg af barværktøj, så er Drinkworld.dk også stedet at gøre det. I shoppen finder du et stort udvalg at produkter som skænkepropper, shakere, flairflasker, isknusere, isspande og diverse beholdere samt meget andet. Et populært produkt er blandt andet en krom isknuser med plastbakke. Med denne er det let hele tiden at have is til dine drinks lige ved hånden. Men faktisk kan du også købe de bedste barbøger, så du kan udvide din horisont og blive en bedre bartender. Bøgerne indeholder blandt andet en række meget spændende opskrifter.

Hos Drinkworld.dk er der lynhurtig Dag-Til-Dag levering af dit nye barudstyr, og udbuddet er så stort, at du helt sikkert finder hvad du skal bruge til din bar.