by

Specialiserede lupbriller til tandlæger og kirurger

De fleste af os bliver på et eller andet tidspunkt i livet udsat for en eller anden form for præcisionskirurgi. Det kan være alle former for legemlige problemer, eksempelvis tandlægekirurgi. Når vi sætter os i stolen og overlader ansvaret til kirurgen, stoler vi på at deres udstyr er i orden, og sikrer præcist og professionelt arbejde. Lupbriller er vigtige for at sikre denne opgavetyper.

Lupbriller er bygget op som normale briller med to lupper forbundet til hvert af brilleglassenes nederste del. Dermed kan brillerne både bruges til at se ting på længere afstande ude i rummet, og ned på arbejdsemnet som oftest vil være lavt placeret.

Lupbriller har den funktion, at de sikrer en optimal og ergonomisk arbejdsstilling for den, som bærer dem, ved at bringe arbejdsemnet tættere på. Dette skåner nakke, skuldre og ryg i det ofte timelange arbejde. Brillerne kan med fordel tilpasses personen, som bærer dem, og deres syn.

Der findes to slags lupbriller, nemlig Galilei og Kepler. De to slags har forskellig tyngde og kvalitet. Galilei er lette, men med begrænset optik. Kepler er derimod tungere, men giver et bedre synsfelt. Hvilken type der er optimalt handler meget om arbejdsopgaverne, og hvor krævende de er.

Kvaliteten af brillerne bør være i top for at sikre et klart og fleksibelt synsfelt. Det er vigtigt at disse ting fungerer ubesværet, når man har et job hvor synet er den vigtigste sans, og bliver brugt i timevis hver dag. En forkert optik kan føre til dårlig holdning, men også via belastning af synet til migræne og ærgerlige hovedpiner.

Hvis du er indehaver af en klinik, er det dit ansvar, at dine medarbejdere har de optimale arbejdsforhold, som også sikrer arbejdsglæde og en god atmosfære for dine klienter. Mærket MeridentOptergo producerer lupbriller og prismebriller af højeste kvalitet. Deres specialoptik er egnet til erhvervsløsninger som tandlægeklinikker og forskellig kirurgi.

Sørg for at undersøge dine muligheder på markedet, og find den løsning der passer til dig og dine medarbejdere. Ofte vil dine medarbejdere have private optikerløsninger, men de briller, der passer til hverdagsformål, er ikke altid passende til arbejdet.

Der er takket været teknologiske fremskridt næsten ubegrænsede muligheder for at tilpasse arbejdsbriller og lupbriller til den enkelte medarbejder nu om dage. En investering i god optik er en langsigtet og vigtig investering. Fordelen er ikke bare glade medarbejdere og tilfredse klienter, men også din sikkerhed for, at dine medarbejdere ikke får unødvendige arbejdsskader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *