by

Sættet skal sættes til stemningen

Det er en essentiel del af den danske kultur: Vi samles om at lave mad og spise sammen, men hvis atmosfæren skal være den rigtige, skal du et passende spisebordssæt.

I en stresset og jagende hverdag, hvor far arbejder længe, børnene skal til fritidsarrangementer, og mor skal passe foreningslivet, er det efterhånden blevet samlingspunktet omkring spisebordet ved dagens forskellige måltider, der sørger for en oase af hvile i en tid, hvor alting skal gå så stærk.

Mange familier har af gode grunde indført en politik om, at man ikke benytter digitale remedier ved bordet, så familiemedlemmerne kan samles om måltidet, og hvis oplevelsen og nærværet skal være i fokus, handler det om at have et spisebordssæt, der imødekommer familiens ønsker.

Og hvor skal spisebordssættet benyttes henne? Det er jo ikke nødvendigvis sikkert, at man står overfor at skulle have nyt spisebordssæt i hjemmet. Det kan jo også være, man har et sommerhus, der trænger til at få opdateret sættet.

De fleste mennesker har en noget anderledes indretning i deres ekstra hjem end det, de benytter til daglig, så her kan det være, at metal-spisebordssættet med det futuristiske design fra ens lejlighed ikke ville passe ind i sommerhuset.

Sommerhuset ligger måske længere ude på landet i naturomgivelser, hvor man går efter det mere rustikke look. Her kunne man med fordel bruge et spisebordssæt, der er udført i massivt træ, hvor man stadig kan øjne træets årer.

Det kan også være, du har oplevet, at tidens trend med spisebordssæt har overhalet det nuværende sæt, du har, og gerne vil have et inventar, der er mere tidssvarende.

Det kan også svare sig for budgettet, hvis man netop vælger et helt spisebordssæt fremfor at skulle udvælge stole og borde for sig. Der er ofte penge at spare, hvis man vælger en helhedsløsning, hvor spisebordet og spisebordsstolene kommer komplet i ét sæt.

Gør dig den tjeneste og sørg for, at familien bliver samlet for en stund ved et spisebordssæt, de er glade for.