by

Lette og ergonomiske hjælpemidler til bygge og anlæg

For entreprenører og andre professionelle inden for bygge og anlægs branchen kan det være noget af en udfordring at opdrive udstyr, som på én gang er fleksibelt, effektivt og ergonomisk korrekt. Ikke alle bygge pladser er lige tilgængelige, med et plant og stabilt underlag eller sågar plads til at manøvrere tungt maskineri omkring – og derfor kan det til tider være nødvendigt at investere i special udstyr, så som aggregater til hjælp ved meget specifikke opgaver. Dette kan for eksempel være en løftemaskine til optagning af brønd dæksler – en opgave, som normalt vil fordre flere personers arbejde med løftestang og andre hjælpemidler, og som kan være en risikabel affære, da de implicerede risikerer overbelastning af lænd, skuldre, ryg og knæ, med mulige skader og sygemelding eller – i aller værste fald – permanent uarbejdsdygtighed til følge.

Hos Asp Produktudvikling A/S har vi erfaring med de arbejdsområder, til hvilke vi udvikler og designer vore hjælpe midler. Asp Produktudvikling A/S blev grundlagt af en tidligere driftsleder for materielafdelingen i en større entreprenørvirksomhed. Med femten år på bagen inden for bygge og anlæg har Asp Produktudvikling A/S opbygget solidt kendskab til de områder, der volder størst kvaler for såvel værkfører som arbejdsmænd og håndværkere, og har sat sig for at løse disse problemer ved at udvikle en række aggregater, som skal være til hjælp og støtte for fagfolk, der støder ind i disse problematikker, for eksempel optagning af tunge dæksler, løft af fliser og kantsten ved hjælp af hhv. en vakuum løfter eller en hydraulisk tang, som monteres direkte på gravemaskinen, sandafretning i forbindelse med etablering af fortove o. lign., eller løft og montering af store vinduer.

Samtlige produkter fra Asp Produktudvikling A/S er udviklet med hensyn til ergonomi, beskyttelse af personel, effektivitet og fleksibilitet. Kig ind på hjemmesiden asp-produkt.dk og læs mere om de forskellige hjælpemidler.