by

Køb den smukke Toldbod serie fra Louis Poulsen hos Luxlight

Den flotte Toldbod serie fra Louis Poulsen er populær af mange årsager. Dens minimalistiske udtryk og holdbarhed har bestemt vundet danskernes hjerter over årene. Find lige præcis den eller de lamper fra Toldbod serien, som falder i din smag hos Luxlight.

Robuste udendørslamper

Louis Poulsens Toldbod serie er især kendt for deres smukke og moderne udendørslamper. Den store fine afrundede lampeskærm pryder flot på de fleste danske hjems udendørsvægge. Modellerne vi sælger flest af er de elegante Toldbod 155 og Toldbod 120 modeller, som du finder du vores sortiment. Det er vigtigt at kunne se sig for udendørs, især i et land som Danmark, hvor det er mørkt meget af året, så hvorfor ikke lyse dine udendørsarealer op med stil med en lampe fra Toldbod.

Investering i tidløst design

Toldbod serien er designet i et elegant og moderne design, som har en tidløshed over sig. Du kan derfor trygt investere i Toldbod serien og vide, at du har lamper, du vil få glæde af i lang tid fremover. Hvad enten det er de industrielle, sorte og smukke Pendel lamper eller det er de lysegrå og funktionelle model 220 lamper, så har du altså lavet en god investering ved at købe Louis Poulsen produkter.

En verden af lys

Hos Luxlight finder du alt, du leder efter, når det kommer til belysning i dit hjem. Om du søger romantiske lampeskærme, eller robuste udendørslamper eller noget helt tredje, så finder du det i vores store udvalg af kvalitetslamper. Vi har e-mærket, så du kan trygt handle online hos os, og bestiller du dine varer inden kl. 14, så sender vi dem til dig samme dag. Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser, står vi klar til at hjælpe dig.