by

Køb altid mere bådudstyr, end du forventer

Så simpelt kan det virkelig siges: Du skal købe mere udstyr til din båd, end du formentlig lige går og regner med, du får brug for.

Man siger jo generelt, at man ikke skal gå ned på udstyr, og det samme gælder, når man skal ud at sejle, for det er lidt som at betragte som en tur ud i vildnisset med et telt og miniudgaver af det udstyr, man kender fra hjemmet, og overlevelsesudstyr – bare ude på havet.

Med det samme udpensler vi lige, hvor du skal købe alt – og vi mener ALT – dit relevante bådudstyr henne, og det sker ét sted, nemlig hos Havhøkeren.

De har alt det bedste, tekniske og moderne bådudstyr til alle mulige og næsten umulige situationer, som vi vil udlægge for dig i resten af denne artikel. 

Så når du læser videre i artiklen her, så kan du altid kigge retur til toppen og finde linket til Havhøkeren og notere dig dine køb til de situationer (og flere til, du kan tænke dig til), vi opridser fremover.

Du skal nemlig huske på, at når du er ude at sejle, så er der ikke en kiosk, du kan slå et smut forbi, som var du på camping- eller telttur undervejs, og købe det, du skulle have glemt hjemmefra.

På havet er man overladt til elementerne, og måske tænker du, at der jo ikke er så langt til nærmeste havn i det danske farvand, og det er givetvis korrekt de fleste steder, men hvad nu hvis sejlet går i stykker, eller motoren løber tør for brændstof?

Har du så husket reserveudstyret dertil, og skulle nødstilfældet være ude, at du ikke har provianteret op til sejlturen hjemmefra via Havhøkeren – som vi kraftigt anbefaler! – eller det sidste nødvendige i havnekiosken, har du så radioen til at tilkalde hjælp eller rådføre dig med kystvagten eller andre skibe, hvad du skal gøre?

Og om man er en erfaren sejlskipper eller blot praktiserer sejlads på hobbyplan, så har man også brug for det bedste målingsudstyr til at regne ud, hvordan vejret kommer til at forandre sig og vil se ud senere hen. Endvidere har man måske brug for ekkolod eller andre dybdemålere, så du altid kan tjekke bunden efter i sømmene.

Det handler nemlig ikke alt sammen om lystfiskerture for fornøjelsens skyld, selvom du også kan købe dette udstyr hos Havhøkeren, men om at gardere sig mod alt fra de tænkelige til de utænkelige situationer, når man er til havs.

Så har du nu husket at udruste dig til turen?