by

Indtaling af lydbøger med Millespeak.dk

At indtale en lydbog handler om at ramme den stemning, der ønskes gengivet, om det så er alt fra en nøgtern fagbog, der skal løses myndigt op, eller en gyser, der skal sprede uhygge eller måske en krimi, hvor man selv skal kunne mærke nakkehårene stå op på en.

Det ved Millespeak.dk alt om, så når der skal laves indtaling af lydbøger, skal du vælger hende.

Og hvorfor skal du så gøre det?

Fordi Millepeak.dk, hvor bagved der gemmer sig personen Mille Sjøgren, ikke kan lade være med at brænde for blandt andet indtaling af lydbøger og meget andet, så hun vil brænde lige så meget for, at du som kunde ender med det resultat, du gik efter – og måske endda bliver overgået med Mille her.

Mille Sjøgren har via egen stædighed, iver og gåpåmod i flere år været med til at indtale mange lydbøger fra kendte forlag, men hun har også indtalt stemme til reklamefilm, virksomhedsfilm og meget mere.

Så måske har du hørt Milles stemme før kender hende således, uden du lige er bevidst over det.

Iver er faktisk også kodeordet for Mille Sjøgren, for selvom hun har fået så mange afvisninger fra Teaterskolen, at det kan tælles på to hænder, så opgav hun aldrig drømmen om at kunne skabe et vedholdende kommunikativt budskab med effekter for at forføre modtageren efter den tiltænkte hensigt.

Det er også blandt de ting, som du kan erfare via Mille, da hun også holder foredrag at turde satse på det, man virkelig gerne vil.

Og nu tænker du måske, at det er svært for dig at udleve din drøm, når du måske er enlig mor med forpligtelser til op over begge ører og godt kunne tænke dig at leve det vilde freelance-liv over hele verden med familien.

Pudsigt, at du lige skulle stå i den situation, for det tilbyder Mille også foredrag omkring at opnå.