by

Har du brug for en kloakmester?

Hvis der er noget, der i den grad ikke er gør-det-selv-arbejde, så er det kloakarbejde. Og det efterlader jo kun én løsning; at ringe efter en professionel virksomhed.

Norva 24 er en samling af lokale kloakservicevirksomheder, der er gået sammen for at kunne tilbyde kunder i hele landet den bedste service. De primære afdelinger ligger i Hovedstadsregionen og på Fyn, men har du brug for autoriseret kloakmesterarbejde i andre dele af landet, så har Norva 24 tætte samarbejdsrelationer, de kan sende dig videre til.

Høj kvalitet i alle aspekter af arbejdet

Har du brug for en autoriseret kloakmester – hvad enten du er privatperson, offentlig institution eller privat virksomhed – så kan du få hjælp hos Norva 24, der lægger vægt på høj kvalitet i alle aspekter af arbejdet. De udfører blandt andet:

– Lokalisering af kloakskader med bla. TV-inspektion og efterfølgende renovationsplan.

– Etablering af omfangsdræn.

– Kloakreparation.

– Montering af højvandslukke.

– Montering af rottespærre.

– Etablering og udskiftning af pumpebrønde, sandfang og udskillere.

Norva 24 er medlem af Danske Kloakmestre, hvilket er din sikkerhed for et arbejde af høj kvalitet. Samtidig er de tilknyttet Teknologisk Instituts Kontrolordning for udførelse af kloakarbejder.

Stærk samarbejdspartner

Med mange lokalafdelinger rundt i landet er Norva 24 kendt og anerkendt for deres brede vifte af serviceydelser – og ikke mindst for den kvalitet de leverer gang på gang. Virksomheden har blandt andet stor erfaring i at samarbejde med landets kommuner og forsikringsselskaber, og blandt andet derfor er Norva 24 en stærk samarbejdspartner i mange tilfælde.

Er du usikker på, om virksomheden kan hjælpe med lige præcis dit problem, så skal du ikke vente med at ringe. Der findes som regel en løsning, og det er ikke uden grund, at Norva 24’s motto er: “Vi hjælper altid” – de lægger nemlig gerne hovedet i blød for at løse en udfordring udover det sædvanlige. Og lykkes det ikke, så er der gode chancer for, at de kan henvise dig til én, der kan hjælpe.