by

Giv din virksomhed identitet med Greeneyesgrafisk.dk

Hvad kendertegner egentlig en god virksomhed?

De fleste vil nok komme med gode pointer og slagord som “god service”, “levering til tiden”, “egnede produkter”, “fleksibilitet”, “hurtig assistance” og meget, meget mere.

Men hvordan kan man fysisk se den slags i én enkelt billede?

Det er til gengæld en meget svær opgave at forestille sig, men det er faktisk, hvad kvinden bag greeneyesgrafisk.dk har transcenderet sig til at hjælpe andre med.

Lad os forklare nærmere.

Her har du at gøre med meget end en grafisk designer, der kan kreere flotte designs i mange farver og som har et godt bagkatalog aftilfredse kunder.

For en ting er jo, hvad man har på sit CV, og hvad man kan præsentere af anden fin erfaring, men det vigtigste er jo, at man kan fremvise tilfredse kunder, og når det handler om at kunne skabe grafiske elementer til en ekstern virksomhed, så skal man langt ind i dem – faktisk helt ind i hjertet.

Og det er noget af dét, som der kendetegner greeneyesgrafisk.dk.

Som grafisk designer og dertil relateret kommer man jo helt ind under huden på en virksomhed, et firma eller en institution, der skal have lavet alt fra en visuel indentitet til et enkelt firmalogo.

Der skal man ikke være bange for at komme nær ens kunder, for man skal kende deres DNA og brandværdier eller ønsker om samme, som kan kommunikeres ud via blandet andet det grafiske.

Denne grafiker har en empatisk indlevelse og tager sig den nødvendige tid til at skabe blandt andet logoer og andre grafiske elementer, som skal være med til at (re)præsentere dit firma, brande det, få det til at give gennemslagskraft på markedet og gøre at (potentielle) kunder husker navnet.

Du vil ende med et resultat fra greeneyesgrafisk.dk, hvor du med det samme tænker: Det har vores firma altid mangler, uden jeg vidste det!