by

Få ny flot nichedør til dit badeværelse

Indret dit badeværelse – nichedøre

Skal du have nyt badeværelse og vil gerne vide, hvad tendensen er, og hvad man har fundet på af smarte tiltag, siden dit badeværelse engang blev lavet? Eller skal du have lavet en renovering?

Hvis du blot trænger til en bedre løsning i dit bad, og du allerede ved, at du ikke vil have bruseafskærmning eller -kabine, men en nichedør, er der mange muligheder. Hos Idegaarden kan du finde forskellige mål, og de har følgende typer nichedør:

– Satinfrostet glas
– Klart glas
– Buet i klart glas
– Buet i satinfrostet glas
– Buet i klart blåligt glas
– Særligt stor nichedør

I Idegaardens showroom på Teglvænget 5, 7400 Herning kan du se forskellige nichedøre eller på idegaarden.dk. Priserne ligger fra 2.799 kr. til 5.999 kr. 

Hvis man er en familie med familiemedlemmer, der nogle gange bliver nødt til at opholde sig i badeværelset samtidigt, kan det være rart at have nichedør med satinfrostet glas, så teenageren kan tage bad uden at kunne ses rigtigt gennem glasset, mens lillesøster børster tænder. Klart glas kan også være flot. Man kan få råd og vejledning vedr. de forskellige typer hos Idegaarden. 

Engang tænkte man nok mere på hjemmet som et funktionelt sted, og det gjaldt også badeværelset. I dag kan det indrettes som et hyggeligt og smukt rum, som man kan trække sig tilbage til, og mens de andre opholder sig i stuen, kan man tænde duftlys og flyde ud i badekarrets varme vand. Hvis du elsker spaophold og følelsen af at kunne sænke dig ned i et badekar, er det værd at overveje, om du skal have ikke bare et badekar, men et spabad. 

Idegaardens priser er rimelige, og du får smukt design og fantastisk kvalitet. Et nyt badeværelse vil ikke bare give glæde og bedre funktionalitet hos jer, der bruger badeværelset dagligt, men det vil også forøge din boligs værdi.