by

En guide til gode senge – med Jensen senge

Noget af det bedste for kroppen og sjælen er at få en god nats søvn.

Der er en grund til, at mangel på søvn bliver brugt som torturmetode, og man har ligefrem hørt om dødsfald af manglende søvn!

Så grelt ender det heldigvis sjældent herhjemme, men derfor skal man ikke gå på kompromis med, hvilken form for seng man vælger at sove i, om man så sover alene i en enmandsseng eller har brug for en dobbeltseng til sig selv og ens partner.

Flere faktorer spiller ind, når man skal vælge den rette seng, og det vil vi komme ind på i resten af artiklen her samt nogle generelle sovetips, men vi kan allerede stadfæste, at gode senge er Jensen senge, og så kan du lede blandt udvalget af senge fra det firma, som vi har linket til, og vide, at du med et køb derfra ender med en god nats søvn.

Du skal sørge for, at sengen passer til dig i længden og bredden, for ikke alle mennesker sover lige roligt i løbet af natten, hvorfor der skal være plads til at brede sig, hvis man er den type af sovende person.

Sørg desuden også for, at du får en madras, der er god mod din ryg og resten af kroppen, så du ikke vågner dagen efter med ondt i kroppen af at have ligget ubehageligt.

Topmadrassen må gerne have en lille forhøjning ved hovedenden, så hovedet naturligt bliver løftet en smule, selvom de fleste mennesker sover med hovedpude(r).

I bedste Guldlok-facon må sengen hverken være for blød eller for hård at ligge i, så tjek altid sengen efter med egen krop, om den passer til dig, før du køber den.

Andre tips i relation til at få en god nats søvn handler også om, at man sover i et lokale, hvor der ikke er for meget støj, og hvor temperaturen er passende.