by

Det bedste army tøj til din næste tur i det fri

Lige meget om du skal ud i naturen på jagttur, vandretur eller overlevelsestur, så er det vigtigt at have det rigtige tøj med. Når du er tør og varm kan du modstå det meste vejr, der kommer din vej. Hos U.S. Overskudslager har et kæmpe udvalg af funktionelt og lækkert army tøj til din næste tur.

De inderste lag

Det er vigtigt at have godt styr på sine inderste lag. Når man skal ud og ligge eller sidde stille på jagt i flere timer eller overnatte i shelter i det fri, så er det eminent at have ordentligt skiundertøj på, som hjælper en med at holde på ens kropsvarme. Iblandt vores store udvalg af army tøj finder du derfor det eminente skiundertøj fra mærket Aclima, som laver uldundertøj til stærke priser.

Funktionelle bukser

Et andet must-have på overlevelsesturen er ordentlige bukser. Hvad enten du er til camouflage bukser eller mere almindelig bukser, så finder du i vores udvalg af army tøj, bukser der passer til dine behov. Flere af vores bukser er med justerbare remme og snore samt masser af forskellige størrelser lommer, hvor du kan have udstyr såsom kniv og lommelygte i eller måske en powerbar. Med de rigtige bukser kan du gøre din tur nemmere for dig selv og fokusere på det, der er mest nødvendigt.

Kæmpe udvalg af army tøj

I vores sortiment finder du også jakker, t-shirts, bælter, handsker og meget mere. Vores produkter er slidstærke og funktionelle, så du kan få glæde af dem i lang tid fremover på mange ture ud i det fri. Tag et kig i vores udvalg af army tøj allerede i dag og find alt det, du skal bruge ét sted.