by

3 tips til den store fest: Miniguide

Coronaen hærger stadig og forhindrer os i at gøre de ting, som vi så gerne vil, når det kommer til fest og sammenkomster. Men selvom vi naturligvis skal respektere smittespredningen, kan vi stadig godt gå og forberede os på, hvordan vi skal fejre, at corona ikke længere skal lægge en dæmper på vores sociale liv. Vi giver dig her tre gode råd til, hvordan du skaber den helt store fest med alt, hvad der hører til.

Sammensæt den store scene

Der skal være et midtpunkt for festen, og det skal være et sted, hvor alles fokus kan centreres imod. En scene er oplagt til både musik og diverse konkurrencer, og der er mange måder at sammensætte en god scene på. Med scene udstyr af forskellig karakter kan du bygge den helt, som du ønsker, så du kan sikre dig, at den passer ind praktisk og æstetisk.

Dansevinyl

Foran scenen er det oplagt med et dansegulv, hvor man kan give den gas. Hertil skal du have noget dansevinyl, så der ikke er alene er fest, men også farver. Du kan finde vinyl i forskellige farver, nuancer og mønstre, så du selv kan finde noget til temafesten, hvis det er sådan en, du afholder.

Test musikken inden

Selvom du holder en fest derhjemme, bør du teste anlægget af, inden aftenen for festen kommer. Intet er værre end en fest uden musik eller med dårlig lyd, og det er dit job som arrangør at forhindre. Hele festens succes falder på, om musikken er god. Ellers giver du dine gæster en rigtig dårlige oplevelse, du ikke vil huskes for.